Fobiile

Atunci cand frica in legatura cu ceva te copleseste…

Despre Fobii:

Fobia este o teama care apare in legatura cu un obiect care in realitate este inofensiv si nu pune in niciun fel siguranta persoanei in pericol. Oamenii pot dezvolta fobii in legatura cu aproape orice lucru sau situatie in viata. Fobiile se manifesta in aproximativ 8% din populatie, iar printre cele mai recunoscute sunt: fobia de insecte, animale, fobia de inaltime, fobia de spatii inchise (claustrofobia), fobia de obiecte aflate in miscare, etc.

Fobiile se exprima prin stari emotionale extrem de intense si bruste, imediat ce persoana ia legatura, sau se confrunta in mod neasteptat, cu obiectul sau fobic. De aceea pot fi resesimtite ca fiind extrem de neplacute si poate limita persoana intr-o serie de actiuni si activitati (asa cum e fobia de avion, iar persoana ar putea sa se limiteze in a mai parcurge distante cu avionul spre vacante, conferinte, reuniuni de familie, etc)

Psihoterapia online in acest caz ar putea fi solutia spre rezolvarea unor astfel de probleme, iar specialistul selectat poate ajuta foarte mult pentru ca acest demers sa fie cat mai eficient.

Studiile arata ca primind ajutorul unui psiholog online bine pregatit, fobiile se pot trata cu o rata de succes de 80%.

Acum ai sansa sa faci o programare la psiholog