1. TERMENI / GLOSAR

Acest site (numit in continuare “site”, “website”, “site”, “PSIHOLOGONLINE”, “site PSIHOLOGONLINE”) este operat de Rafa D. Oana Eugenia, Cabinet Individual de Psihologie, cu sediul in Galati, Romania, Str. Romana nr. 5, bl. D3B, Sc. 4, Et. 2, Ap. 71, C.I.F. 28587747 din data de 03.06.2011.

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu PSIHOLOGONLINE.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate

In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa parasiti acest website.

Prin ” Utilizator ” se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul PSIHOLOGONLINE.

PSIHOLOGONLINE garanteaza ca foloseste cea mai performanta tehnologie si o conexiune foarte buna la internet, pentru a oferi o experienta de utilizare cat mai ridicata Utilizatorilor sai, in conditii de maxima securitate si confeidentialitate.

Utilizatorul are datoria de a se asigura ca foloseste un dispozitiv capabil de a sustine o sesiune audio-video si ca are acces la internet de minim 1,5 Mbps/sec pentru a putea beneficia de serviciile oferite de PSIHOLOGONLINE.

Utilizatorul isi poate verifica viteza de internet prin utilizarea diferitelor site-uri cum ar fi: http://www.speedtest.net/

 

  1. MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de Rafa D. Oana Eugenia, Cabinet Individual de Psihologie.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat in scris de catre PSIHOLOGONLINE.

Toate drepturile sunt rezervate PSIHOLOGONLINE.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea PSIHOLOGONLINE, partenerilor, furnizorilor sau a oricaror terte persoane care sunt in stranse colaboare cu aceasta.

PSIHOLOGONLINE va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

 

  1. DESCRIEREA SERVICIILOR

Prezentul site, PSIHOLOGONLINE.RO, detinut de catre Rafa D. Oana Eugenia Cabinet Individual de Psihologie, faciliteaza conectarea online a Utilizatorilor/Vizitatorilor cu un psihoterapeut licentiat in vederea furnizarii serviciilor de psihoterapie prin utilizarea unei aplicatii web numite “Skype”, cu ajutorul unui dispozitiv capabil de sesiuni audio-video, cum ar fi: telefon telefon mobil, tableta, computer ,etc.

O sesiune de psihoterapie online (unicul serviciu comercializat de PSIHOLOGONLINE.RO), costa 150 RON, sau contravaloarea a 150 RON in orice alta moneda suportata de sistemul de plata implementat pe site.

3.1 EFECTUAREA PROGRAMARII

Sesiunile directe online dintre Specialist și Client constituie principalul obiectiv al PSIHOLOGONLINE și de aceea trebuie pregătite din timp și cu atenție.

Pentru programarea unei sesiuni de psihoterapie online, pe site-ul PSIHOLOGONLINE.RO, clientul trebuie sa:

  • Aleaga data si ora din pagina “Programare”.
  • Achite contravaloarea unei sesiuni de psihoterapie online. (150 RON)

Daca plata este efectuata cu succes, clientul va primi un email de confirmare in care va fi mentionata data si ora sesiunii programate si i se va aduce la cunostinta detaliile despre initierea sesiunii.

3.2 INITIEREA SESIUNII

La data si ora programarii, psihoterapeutul va adauga clientul in lista sa de contacte din aplicatia Skype si va initia sesiunea audio-video.

DESFASURAREA  SI INCHEIEREA SESIUNILOR

O sesiune dureaza 60 de minute. Aceasta se considera finalizata la trecerea a 60 de minute de la ora si data programarii efectuate de client.

3.3 POLITICA DE RETUR/ANULARE

Daca sesiunea nu poate fi finalizata din orice motiv tehnic, fie din partea specialistului, fie din partea clientului, clientului i se va returna suma achitata serviciului achizitionat in termen de 7 de zile.

Clientul are dreptul sa anuleze sesiunea/serviciul achizitionat cu cel mult 1 ora inainte de inceperea sedintei. In acest caz, clientului i se va returna contravaloarea serviciului achizitionat in termen de 7 de zile.

 

  1. CONFIDENTIALITATE

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a PSIHOLOGONLINE., de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe Site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea PSIHOLOGONLINE nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

PSIHOLOGONLINE se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

PSIHOLOGONLINE nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.PSIHOLOGONLINE.ro conform prezentului document.

 

  1. COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Rafa D. Oana Eugenia, Cabinet Individual de Psihologie, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre utilizator/vizitator.

Orice persoana care viziteaza Site-ul si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site, beneficiind astfel de serviciile oferite, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

– prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Rafa D. Oana Eugenia, Cabinet Individual de Psihologie, in vederea efectuarii unor studii de piata;

– solutionarea de catre Rafa D. Oana Eugenia, Cabinet Individual de Psihologie, a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);

– alte activitati intreprinse de Rafa D. Oana Eugenia, Cabinet Individual de Psihologie, si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

PSIHOLOGONLINE este inregistrata la Autoritatea Nationala Pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal sau este in curs de inregistrare.

Putem folosi informatiile furnizate de dumneavoastra in urmatoarele scopuri (sub rezerva restrictiilor legale aplicabile):

Pentru a va furniza serviciile

Pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite

Pentru orice alt scop pentru care ne dati autorizare

PSIHOLOGONLINE nu va distribui, vinde sau inchiria sub nici o forma informatiile persoanelor incluse in bazele noastre de date, decat cu acordul dumneavoastra sau la somatia unei instante judiciare.

6. DISPOZITII FINALE

Este interzis sa cesionati sau sa transferati aceste Conditii, fie integral, fie partial, fara a avea acordul prealabil in scris din partea PSIHOLOGONLINE.

Aceste Conditii constituie intregul acord si intreaga intelegere dintre parti cu privire la obiectul acestora si anuleaza si inlocuiesc toate acordurile si angajamentele anterioare sau concomitente cu privire la obiectul vizat.

In aceste Conditii, termenii „inclusivˮ si „includ(e)ˮ vor insemna „inclusiv, fara limitareˮ.